MODERN JAZZ // Hier worden strakke en losse bewegingen gecombineerd in mooie, emotionerende en speelse choreo’s. In deze danslessen worden de basistechnieken van de jazz-dansstijl aangeleerd op een aangepast niveau. Plezier en passie voor het dansen krijgen, staat hierbij voorop. Wanneer?: Maandag 18u30-19u30.

SHOWDANCE BURLESQUE // Burlesque dansen is een theatrale, humoristische vorm van amusement en is gericht om zo weinig mogelijk bloot te geven maar wel te verleiden. Kenmerkend zijn de prachtige kostuums.

FITNESS DANCE WORK-OUT // Shake Shake Shrink! Een heuse work-out gecombineerd met exotische ritmes van up-tempo Latijnse en internationale beats. Voor je het weet ben je weer fit en swingt je energieniveau de pan uit! Een heuse opkikker voor iedereen. Fitness dance work-out is een combinatie van piloxing, BBB, zumba, steps,... !!!! Opgelet deze lessen gaan door in Glabbeek en niet in Tienen.

KIDSDANCE // Geef alles van jezelf tijdens onze Kidsdance-lessen! Ben jij een muzikale duizendpoot en kan je niet kiezen welke dansmoves jij nu het leukst vindt? Dan is Kidzdance je op het lijf geschreven. De choreo’s bestaan uit dynamische en coole bewegingen, maar ook podiumbeesten weten er hun weg te vinden… Twijfel zeker niet en kom een keertje gratis proberen!

HIP HOP FUSION // Tijdens deze lessen leer je choreo's waarbij de nadruk ligt op Hip Hop maar ook invloeden van andere danstijlen te spotten zijn. let's mix things up

GIRLY HIP HOP // Tijdens deze danslessen leer je stoere, vrouwelijke moves op hip hopmuziek van o.a. Beyoncé, Rihanna, Cardi B,... Deze stijl komt voornamelijk uit de hip hopcultuur met invloeden van de Burlesque, Ragga, Jazz,... Ontpop jezelf tot een ware diva!

RAGGA DANCEHALL // Deze choreo’s worden gekenmerkt door een combinatie van felle, explosieve en snelle bewegingen afgewisseld met tragere en sensuelere danspassen. Een aanstekelijke en exotische mix waarvan dansers gegarandeerd goed gezind worden!

MODERN STREET // In deze danslessen wordt er in de eerste plaats een combinatie aangeboden van moderne dans met invloeden uit de streetdance wereld. Daarnaast kunnen nog technieken uit andere dansstijlen aan bod komen. Het gaat voornamelijk over choreo’s gekenmerkt door veel grond- en partnerwerk. De dansen van Modern Street trachten een verhaal over te brengen naar het publiek en emoties op te wekken.


DE EERSTE LES IS GRATIS!!!